Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, bezmleczna i pierwotna zupa? Zupa z zielonych pomidorów może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 336 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać Turecki lub, szalotki, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zielono-czerwona Zupa pomidorowo-kukurydziana, Zupa Pomidorowa Z Zielonym Chili, oraz Zupa Pomidorowa Z Zielonej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w 3-quart ciężki rondel na umiarkowanym ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie gotować szynkę, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie brązowieć, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szynka
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodaj szalotki, czosnek, i liść laurowy i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż szalotki są miękkie i lekko rumiane, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula
Liście Laurowe
Czosnek
3
Dodaj pomidory, bulion, wodę, sól i pieprz i gotuj na wolnym ogniu, częściowo przykryte, aż pomidory będą miękkie, 15 do 20 minut. Wyrzucić liść laurowy i doprawić zupę solą i pieprzem.