Zupa z wędzonego indyka i boczku z grzankami z pumpernikla i żurawiny

Zupa z wędzonego indyka i boczku z grzankami z pumpernikla i żurawiny
Wędzona zupa z indyka i boczku z grzankami z pumpernikla i żurawiny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $4.36 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 69g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 771 kalorii. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pumpernikel i grzanki żurawinowe, pieprz cayenne, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Zupa kukurydziana z wędzonym boczkiem i grzankami pachnącymi tymiankiem, Wędzona Sałatka z indyka i gruszek z winegretem z granatu i grzankami Prosciutto, oraz Kanadyjska Zupa serowa z grzankami pumpernikla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać indyka; smażyć na brązowo ze wszystkich stron, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
3
Przenieś na talerz.
4
Dodaj 1 szklankę boczku do garnka; wymieszaj 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Dodaj kolejne 5 składników. Smażyć, aż warzywa zaczną mięknąć, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
6
Wymieszać w koncentracie pomidorowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
7
Dodaj 12 szklanek bulionu; powrót indyka do garnka. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do średniego. Dusić, aż indyk i warzywa są bardzo miękkie, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Cała TurcjaCała Turcja
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Przełożyć indyka na duży talerz; fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
9
Pokrój mięso na kawałki wielkości kęsa, odrzucając całą skórę, kości i ścięgna. Praca w partiach, puree chowder w procesorze, aż będzie gładka. Do tego samego garnka dodajemy puree; indyka pokrojonego w kostkę. Cienki chowder z więcej bulionu o 1/4 cupfuls jeśli zbyt grube. Doprawić cayenne, solą i pieprzem. Czy do przodu można zrobić 2 dni do przodu. Chill uncovered unto cold, then cover and keep chilled. Przepłukać przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
ChowderChowder
PieprzPieprz
Cała TurcjaCała Turcja
BulionBulion
MięsoMięso
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
1
Cebulę i brukselkę ugotować na patelni z wrzącą osoloną wodą do miękkości, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrukselkaBrukselka
CebulaCebula
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Odcedzić; cebulę obrać.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Cebulę i brukselkę przeciąć na pół przez rdzeń. czy do przodu można zrobić 2 dni do przodu. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrukselkaBrukselka
CebulaCebula
4
Sauté 1 szklanka boczku na patelni na średnim ogniu, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Transfer na ręczniki papierowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
6
Wylać wszystkie z wyjątkiem 1 łyżki kapieli.
7
Dodaj cebulę i brukselkę na patelnię. Wrzucić do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrukselkaBrukselka
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Chochla chowder do miski. Wierzch z cebulą, brukselką, boczkiem i świeżą szałwią.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrukselkaBrukselka
świeża Szałwiaświeża Szałwia
ChowderChowder
CebulaCebula
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
9
Podawaj grzanki obok lub na wierzchu chowder.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
ChowderChowder
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia66
Magazyn