Zupa Z Wołowiny Shank

Zupa Z Wołowiny Shank
Zupa wołowa Shank jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 79g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 1044 kalorii. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 64% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne dla Jesień. Jeśli masz goleń wołowy, seler, groszek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 3 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Pieczona Golonka Wołowa, Sos Z Golonki Wołowej Na Polencie, oraz Pieprzona Golonka Wołowa W Czerwonym Winie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku moczyć groch w 2 szklankach wody przez 1 godzinę. Gotować groszek na średnim ogniu, stale sprawdzając, czy trzeba dodać więcej wody. Gdy groszek jest w połowie drogi, (około 40 minut) dodać słodkie ziemniaki i eddoes.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Pod ciśnieniem gotuj trzon wołowy z czosnkiem do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goleń WołowyGoleń Wołowy
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3
W oddzielnej misce do mieszania połączyć mąkę, mąkę kukurydzianą i wystarczającą ilość wody, aby utworzyć gotowe ciasto. Zagnieść do nieprzylepnej konsystencji, dodając więcej mąki, jeśli ciasto jest przyklejone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
4
Rozwałkuj ciasto na 1/4 grubości cala i pokrój na paski 1 cal na 1 cal.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Po podzieleniu grochu i ziemniaków gotujemy przez dodanie selera, cebuli, trzciny i pierogów. Doprawić tymiankiem, cukrem, octem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Groszek SplitGroszek Split
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
6
Niech gotować na wolnym ogniu, aż pierogi są pływające, a następnie służyć.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn