Zupa Z Wołowiny Shank
Zupa wołowa Shank jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 79g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 1044 kalorii. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 64% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne dla Jesień. Jeśli masz goleń wołowy, seler, groszek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 3 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Pieczona Golonka Wołowa, Sos Z Golonki Wołowej Na Polencie, oraz Pieprzona Golonka Wołowa W Czerwonym Winie dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku moczyć groch w 2 szklankach wody przez 1 godzinę. Gotować groszek na średnim ogniu, stale sprawdzając, czy trzeba dodać więcej wody. Gdy groszek jest w połowie drogi, (około 40 minut) dodać słodkie ziemniaki i eddoes.
Pod ciśnieniem gotuj trzon wołowy z czosnkiem do miękkości.
W oddzielnej misce do mieszania połączyć mąkę, mąkę kukurydzianą i wystarczającą ilość wody, aby utworzyć gotowe ciasto. Zagnieść do nieprzylepnej konsystencji, dodając więcej mąki, jeśli ciasto jest przyklejone.
Rozwałkuj ciasto na 1/4 grubości cala i pokrój na paski 1 cal na 1 cal.
Po podzieleniu grochu i ziemniaków gotujemy przez dodanie selera, cebuli, trzciny i pierogów. Doprawić tymiankiem, cukrem, octem, solą i pieprzem.
Niech gotować na wolnym ogniu, aż pierogi są pływające, a następnie służyć.