Zupa z wołowiny i Czarnej Fasoli
Zupa z wołowiny i Czarnej Fasoli to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 425 kalorii, 38g białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do Jesień. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę, mielone okrągłe, meksykańskie przyprawy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest dobre. Spróbuj Zupa Beef' n ' Black Bean, Warzywna zupa z wołowiny i Czarnej Fasoli, oraz Zupa Z Czarnej Soczewicy I Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wołowinę gotować w dużym rondlu na średnim ogniu, aż wołowina będzie rumiana, mieszając do kruszonki; odcedzić. Wołowinę odstawić na patelnię; wymieszać z przyprawami.
Zacieru 1 puszka fasoli widelcem.
Dodać puree fasolowe i pozostałe fasolki puszki do mieszanki wołowiny. Wymieszać z papryką i bulionem; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, wymieszać salsę i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 5 minut.