Zupa Z Wołowiny Shank
Zupa z wołowiny Shank może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1044 kalorii, 79g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 64% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka cukru, tymianku, octu jabłkowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pieczona Golonka Wołowa, Pieprzona Golonka Wołowa W Czerwonym Winie, oraz Sos Z Golonki Wołowej Na Polencie.
Instrukcje
W dużym garnku moczyć groch w 2 szklankach wody przez 1 godzinę. Gotować groszek na średnim ogniu, stale sprawdzając, czy trzeba dodać więcej wody. Gdy groszek jest w połowie drogi, (około 40 minut) dodać słodkie ziemniaki i eddoes.
Pod ciśnieniem gotuj trzon wołowy z czosnkiem do miękkości.
W oddzielnej misce do mieszania połączyć mąkę, mąkę kukurydzianą i wystarczającą ilość wody, aby utworzyć gotowe ciasto. Zagnieść do nieprzylepnej konsystencji, dodając więcej mąki, jeśli ciasto jest przyklejone.
Rozwałkuj ciasto na 1/4 grubości cala i pokrój na paski 1 cal na 1 cal.
Po podzieleniu grochu i ziemniaków gotujemy przez dodanie selera, cebuli, trzciny i pierogów. Doprawić tymiankiem, cukrem, octem, solą i pieprzem.
Niech gotować na wolnym ogniu, aż pierogi są pływające, a następnie służyć.