Zupa z wołowiną i jęczmieniem

Zupa z wołowiną i jęczmieniem
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bez nabiału do swojej skrzynki z przepisami, zupa z wołowiną i jęczmieniem może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Ta przystawka ma 94 kalorie , 3 g białka i 0 g tłuszczu na porcję. Za 60 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 8 osób. 1 osoba uznała ten przepis za pełen smaku i sycący. Udaj się do sklepu i kup do 4 ziemniaków, wodę, sól i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowa z tym przepisem. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 2 godzin i 45 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje dobrą ocenę Spoonacular wynoszącą 43% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również zupa z wołowiną i jęczmieniem w wolnowarze , zupa z grzybami i sałatka z jęczmienia z warzywami .

Instrukcje

1
W dużym garnku żeliwnym zagotuj wodę z kośćmi do zupy; dodaj bulion. Dodawaj mieloną wołowinę w małych ilościach. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1,5 godziny lub do momentu, aż mięso będzie łatwo odchodzić od kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Bez Pestek I Pokrojone W Drobną KostkęPomidory Rzymskie, Bez Pestek I Pokrojone W Drobną Kostkę
Mrożony Lub Konserwowy GroszekMrożony Lub Konserwowy Groszek
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Usuń kości. Odcedź bulion, ostudź i schłódź. Zbierz tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
3
Oddziel mięso od kości, pokrój w kostkę i wrzuć z powrotem do bulionu wraz z pozostałymi składnikami. Doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień, przykryj i gotuj na wolnym ogniu około 1 godziny lub do miękkości warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn