Zupa z włoską kiełbasą i jarmużem

Zupa z włoską kiełbasą i jarmużem
Zupa z włoskiej kiełbasy i jarmużu może być właśnie tym daniem głównym, którego szukasz. Ten przepis bezglutenowy i bezmleczny jest przeznaczony dla 8 osób i kosztuje 2,04 USD za porcję . Jedna porcja zawiera 281 kalorii , 22 g białka i 10 g tłuszczu . 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowa z tym przepisem. Mieszanka pomidorów w puszce, cebuli, kiełbasek z indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 35 minut . Z wynikiem spoonacular wynoszącym 91% , to danie jest doskonałe. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Włoska zupa z jarmużu i ziemniaków , Zupa z jarmużu i pieczonych słodkich ziemniaków z kiełbasą z kurczaka i Włoska zupa z kiełbasą i warzywami .

Instrukcje

1
Rozdrobnij kiełbasę w holenderskim piekarniku; dodaj cebulę. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Cienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, PoszarpanyCienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, Poszarpany
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Odcedź, zachowując 1/4 szklanki skapującego tłuszczu; odłóż kiełbasę na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
3
Podsmaż jarmuż na pozostałym tłuszczu, aż zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
4
Dodaj czosnek i (jeśli chcesz) płatki papryki; smaż przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
5
Dodaj wino i gotuj jeszcze 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Wymieszaj bulion, fasolę, pokrojone w kostkę pomidory, suszone pomidory, paprykę i mieszankę kiełbas. Doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub do momentu, aż jarmuż będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
JarmużJarmuż
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia91
Magazyn