Zupa z włoską kiełbasą i jarmużem

Zupa z włoską kiełbasą i jarmużem
Włoska zupa z jarmużu i kiełbasy to danie główne bezglutenowe i bezmleczne . Za 2,04 USD za porcję przepis ten pokrywa 35% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 22 g białka , 10 g tłuszczu i łącznie 281 kalorii . Ten przepis jest dla 8 osób. Od przygotowania do podania przepis zajmuje około 35 minut . Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowa z tym przepisem. Udaj się do sklepu i kup pomidory w puszce, płatki papryki, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Ten przepis lubi 32 smakoszy i kucharzy. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Jest to dość tani przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 98% , to danie jest wyjątkowe. Wypróbuj włoską zupę z jarmużu i ziemniaków , zupę z jarmużu i pieczonych słodkich ziemniaków z kiełbasą z kurczaka i włoską zupę z kiełbasą i warzywną, aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Rozdrobnij kiełbasę w holenderskim piekarniku; dodaj cebulę. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Odcedź, zachowując 1/4 szklanki skapującego tłuszczu; odłóż kiełbasę na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
3
Podsmaż jarmuż na pozostałym tłuszczu, aż zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
4
Dodaj czosnek i (jeśli chcesz) płatki papryki; smaż przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5
Dodaj wino i gotuj jeszcze 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Wymieszaj bulion, fasolę, pokrojone w kostkę pomidory, suszone pomidory, paprykę i mieszankę kiełbas. Doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub do momentu, aż jarmuż będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
JarmużJarmuż
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia91
Magazyn