Zupa z wędzonego indyka i boczku z grzankami z pumpernikla i żurawiny
Wędzona zupa z indyka i boczku z grzankami z pumpernikla i żurawiny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $4.36 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 69g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 771 kalorii. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pumpernikel i grzanki żurawinowe, pieprz cayenne, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Zupa kukurydziana z wędzonym boczkiem i grzankami pachnącymi tymiankiem, Wędzona Sałatka z indyka i gruszek z winegretem z granatu i grzankami Prosciutto, oraz Kanadyjska Zupa serowa z grzankami pumpernikla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Dodać indyka; smażyć na brązowo ze wszystkich stron, o 8 protokół.
Dodaj 1 szklankę boczku do garnka; wymieszaj 1 minutę.
Dodaj kolejne 5 składników. Smażyć, aż warzywa zaczną mięknąć, o 15 protokół.
Wymieszać w koncentracie pomidorowym.
Dodaj 12 szklanek bulionu; powrót indyka do garnka. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do średniego. Dusić, aż indyk i warzywa są bardzo miękkie, o 45 protokół.
Przełożyć indyka na duży talerz; fajne.
Pokrój mięso na kawałki wielkości kęsa, odrzucając całą skórę, kości i ścięgna. Praca w partiach, puree chowder w procesorze, aż będzie gładka. Do tego samego garnka dodajemy puree; indyka pokrojonego w kostkę. Cienki chowder z więcej bulionu o 1/4 cupfuls jeśli zbyt grube. Doprawić cayenne, solą i pieprzem. Czy do przodu można zrobić 2 dni do przodu. Chill uncovered unto cold, then cover and keep chilled. Przepłukać przed podaniem.
Cebulę i brukselkę ugotować na patelni z wrzącą osoloną wodą do miękkości, około 5 minut.
Cebulę i brukselkę przeciąć na pół przez rdzeń. czy do przodu można zrobić 2 dni do przodu. Kryj się i wyluzuj.
Sauté 1 szklanka boczku na patelni na średnim ogniu, aż chrupiące.
Transfer na ręczniki papierowe.
Wylać wszystkie z wyjątkiem 1 łyżki kapieli.
Dodaj cebulę i brukselkę na patelnię. Wrzucić do ogrzania.
Chochla chowder do miski. Wierzch z cebulą, brukselką, boczkiem i świeżą szałwią.
Podawaj grzanki obok lub na wierzchu chowder.