Zupa z topinamburu eukaliptusa z cytryną i szafranem
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, bezmleczna i pierwotna zupa? Zupa z topinamburu eukaliptusa z cytryną i szafranem może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.26 za porcję. Jedna porcja zawiera 330 kalorii, 7G białka, oraz 29g tłuszczu. Jeśli masz cebulę, pietruszkę, szafran i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Brioche Crusted fish z puree z topinamburu i ogórkami z topinamburu, Krem z karczocha i zupa z topinamburu, oraz Zupa Z Topinamburu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Używając ciężkiej zapiekanki z przykrywką, podsmaż cebulę w oliwie z oliwek na małym ogniu, pod przykryciem, około 20 minut. (To się nazywa pocenie cebuli.) Odkryć, dodać czosnek i karczochy, i zwiększyć ciepło. Nadal saut przez kilka minut.
Dodać bulion z kurczaka i sól i pieprz do smaku. Doprowadzić do wrzenia i dusić, pod przykryciem, przez 30 minut.
Migdały zmielić w młynku do przypraw i wymieszać z wodą.
Mieszankę ubić do zupy wraz z szafranem i sokiem z cytryny. Podgrzać, posypać natką pietruszki na wierzchu i podawać.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;