Sunchoke i kalafior zupa może być tylko zupa szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 179 kalorii, 9g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz gałązkę tymianku, kalafior, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa kalafiorowo-słonecznikowa, Zupa Sunchoke, oraz Sunchoke Ramp I Zupa Z Pokrzywy dla podobnych receptur.
Dodać seler i cebulę i gotować na małym ogniu, aż zmiękną, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać bulion i mleko i doprowadzić do duszenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać kalafior, kalafior i tymianek i doprowadzić do wrzenia. Dusić na małym ogniu, aż promienie słoneczne są bardzo miękkie, o 30 protokół; wyrzucić gałązkę tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe Oliwki
Karczoch Jerozolimski
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
5
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
W małej misce wymieszać 2 łyżeczki zmiękczonego masła z czosnkiem i doprawić solą.