Zupa z szynki i fasoli
Slow Cooker szynka i zupa fasolowa może być tylko zupa szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 173 kalorie, 8G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 911 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz liść laurowy, cebulę, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 23 minuty. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zupa z fasoli, boczku i szpinaku (Szybkowar, Wolnowar lub blat kuchenny), Zupa z szynki i fasoli, oraz Zupa z szynki i fasoli.
Instrukcje
Umieść 15-zupę fasolową wymieszać w dużej misce i przykryć kilkoma centymetrami chłodnej wody; moczyć w lodówce 8 godzin na noc.
Umieść 15-zupa fasolowa mix, kości szynki, gotowana szynka, rosół z kurczaka, woda, cebula, marchew, Wielka fasola Północna, czosnek, czarny pieprz, sól i liść laurowy w powolnej kuchence; wymieszać, aby połączyć. Gotować na niskim poziomie przez 8 do 10 godzin.