Zupa z szynki i dzikiego ryżu
Zupa z szynki i dzikiego ryżu jest bezglutenowe zupa. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 165 kalorii, 10g białka, oraz 5G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 godzin i 25 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz rosół z kurczaka, zupę z selera, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa z szynki i dzikiego ryżu, Slow Cooker Chicken Wild Rice Soup, oraz Zupa z kurczaka i dzikiego ryżu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem pół na pół w 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence.
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 9 godzin.
Wymieszać w pół na pół. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć i gotować 10 do 15 minut lub do gorąca.