Zupa z szynki i dyni

Zupa z szynki i dyni
Zupa z szynki i dyni to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap zupa. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 11g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz rozmaryn, dyni, mniej sodu kurczaka bulion, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dyni: dyni, gruszki i zupa jogurtowa, Zupa z dyni z curry pestek dyni, oraz 2ways2percent: Pizzan z dyni i kremowy Puree z dyni z przegrzebkami i boczkiem.

Instrukcje

1
Mikrofalowe Pakiety squasha w wysokiej 5 minut lub do rozmrożenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
2
Połączyć squash z bulionu, cukier cynamonowy i pieprz w dużej kuchence mikrofalowej bezpieczne miski. Kuchenka mikrofalowa w wysokiej 3 do 5 minut lub do dokładnie ogrzane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CynamonowyCukier Cynamonowy
PieprzPieprz
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Podczas gdy mieszanka squasha gotuje, rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Szynkę osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
SzynkaSzynka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
4
Dodać szynkę do patelni, i gotować 2 protokół lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać rozmaryn i gotować 1 minutę, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
6
Zupa kadzi równomiernie na 4 miseczki, i posypać szynką polewa równomiernie w środku każdej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
ChochlaChochla
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn