Zupa z szynki i dyni
Zupa z szynki i dyni to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap zupa. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 11g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz rozmaryn, dyni, mniej sodu kurczaka bulion, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dyni: dyni, gruszki i zupa jogurtowa, Zupa z dyni z curry pestek dyni, oraz 2ways2percent: Pizzan z dyni i kremowy Puree z dyni z przegrzebkami i boczkiem.
Instrukcje
Mikrofalowe Pakiety squasha w wysokiej 5 minut lub do rozmrożenia.
Połączyć squash z bulionu, cukier cynamonowy i pieprz w dużej kuchence mikrofalowej bezpieczne miski. Kuchenka mikrofalowa w wysokiej 3 do 5 minut lub do dokładnie ogrzane.
Podczas gdy mieszanka squasha gotuje, rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Szynkę osuszyć ręcznikami papierowymi.
Dodać szynkę do patelni, i gotować 2 protokół lub aż lekko rumiane.
Dodać rozmaryn i gotować 1 minutę, mieszając od czasu do czasu.
Zupa kadzi równomiernie na 4 miseczki, i posypać szynką polewa równomiernie w środku każdej miseczki.