Zupa z szynki, fasoli i boczku szwajcarskiego

Zupa z szynki, fasoli i boczku szwajcarskiego
Szynka, fasola i zupa z boczniaka szwajcarskiego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 2,92 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 39g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 541 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, bulion z kurczaka, boczniaka szwajcarskiego i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szwajcarska Zupa Fasolowa Z Chard, Toskańska Zupa Z Fasoli I Szwajcarskiego Chard, oraz Zupa Z Białej Fasoli Z Chardą Szwajcarską dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 podsmaż plastry boczku na średnim ogniu w holenderskim piekarniku lub czajniku do zupy, następnie wyjmij i osusz na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Podsmaż czosnek, cebula, marchew, i Szwajcarski chard łodygi w tłuszczu boczku do miękkości, następnie dodać szynkę, płatki czerwonej papryki, i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
3
Dodaj liście boćwiny szwajcarskiej i saute, aż zwiędną.2
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
4
Dodaj bulion z kurczaka, fasolę rzymską i pomidory. Wymieszać, zwiększyć ciepło i doprowadzić do wrzenia. Opuść ciepło i gotuj na wolnym ogniu, odkryte, przez około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Fasola BorlottiFasola Borlotti
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
5
Dodaj ostry sos i sos Worcestershire. Pokruszyć plastry boczku i dodać do zupy. Wymieszaj parmezan do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia43
Magazyn