Zupa Z Squasha Z Przegrzebkami

Zupa Z Squasha Z Przegrzebkami
Zupa z squasha z przegrzebkami to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 310 kalorii. Na $2.4 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz płatki paprykowe, fasolę cannellini, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj 2ways2percent: Pizzan z dyni i kremowy Puree z dyni z przegrzebkami i boczkiem, Garam Masala Przegrzebki Na Żołędzi, oraz Smażone przegrzebki z dyni na dwa sposoby dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia85
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn