Zupa z soczewicy z szynką Leslie
Zupa z soczewicy z szynką Leslie może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 250 kalorii, 17g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką wodę, marchew, seler i kilka innych składników, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 5 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest super. Spróbuj Pieczony kurczak Leslie, Leslie Malcoun ' s Pecan Tartlets, oraz Kotlety śniadaniowe z truskawkami Leslie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zagotuj wodę i granulki bulionu z kurczaka w garnku, mieszając w celu rozpuszczenia bulionu.
Umieść kość szynki we wrzącym bulionie, zmniejsz temperaturę do średnio-niskiej i wymieszaj soczewicę. Dusić, aż soczewica zacznie mięknąć, o 10 protokół.
Wymieszaj seler, marchew, zieloną paprykę, cebulę, majeranek i liść laurowy w bulionie i gotuj na wolnym ogniu, aż soczewica i warzywa będą miękkie, 10 do 20 minut. Wyłączyć ogień i usunąć kość szynki z zupy.
Szynkę pokroić z kości, pokroić w kostkę mięso i powrócić mięso do zupy, odrzucając kości.