Zupa z soczewicy z pancettą i parmezanem

Zupa z soczewicy z pancettą i parmezanem
Zupa z soczewicy z Pancettan i parmezanem może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 572 kalorie, 42g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 7 i kosztuje 90 centów za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz parmezan, pancetta, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co jest raczej złe. Spróbuj Zupa z soczewicy z pieczarkami i parmezanem Gremolata, Sałatka z soczewicy o zapachu zatoki z pancettą, oraz Pancetta, Francuskie Risotto z soczewicą i szpinakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić pierwsze 3 składniki w dużym rondlu; gotować na średnim ogniu 9 minut lub aż cebula będzie złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodaj 1 bulion szklanki, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wymieszać pozostałe 2 szklanki bulionu, wodę, zupę i liść laurowy; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 20 minut. Odrzuć liść laurowy. Zupa z kadzi do poszczególnych miseczek; posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
ChochlaChochla
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn