Zupa z soczewicy z Pancettan i parmezanem może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 572 kalorie, 42g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 7 i kosztuje 90 centów za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz parmezan, pancetta, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co jest raczej złe. Spróbuj Zupa z soczewicy z pieczarkami i parmezanem Gremolata, Sałatka z soczewicy o zapachu zatoki z pancettą, oraz Pancetta, Francuskie Risotto z soczewicą i szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić pierwsze 3 składniki w dużym rondlu; gotować na średnim ogniu 9 minut lub aż cebula będzie złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj 1 bulion szklanki, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wymieszać pozostałe 2 szklanki bulionu, wodę, zupę i liść laurowy; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 20 minut. Odrzuć liść laurowy. Zupa z kadzi do poszczególnych miseczek; posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Słonina Wieprzowa
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego