Zupa z soczewicy z herbatnikami serowymi
Zupa z soczewicy z herbatnikami serowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 303 kalorie, 21g białka, oraz 1g tłuszczu. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, ciastka serowe, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 96%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Pikantna zupa z czerwonej soczewicy z serem chapatis, herbatniki serowe bez jaj na piecu, herbatniki serowe na tawa, oraz Zupa marchewkowo-jabłkowa z soczewicy z ziołowym kozim serem (bezmięsny poniedziałek).
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w holenderskim piekarniku. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 35 do 40 minut lub do soczewicy są miękkie. Wymieszać z solą.
Przenieść 2 szklanki mieszanki soczewicy do pojemnika blendera elektrycznego; przykryć i proces aż puree. Wymieszać przecieraną mieszaninę z pozostałą mieszaniną soczewicy.
Aby służyć, zupa z kadzi do poszczególnych misek i góry każdej porcji z biszkoptem serowym.