Zupa Z Soczewicy Wolno Gotowana
Slow-Cooker soczewica zupa może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 370 kalorii. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis od Betty Crocker ma 8 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek, seler, kartony rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Zupa Z Soczewicy I Kiełbasy, Slow Cooker Curry Soczewica Zupa, oraz Zupa Z Soczewicy Wolnoopalaczowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem szpinaku w 5-do 6-quart powolnej kuchence.
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 9 godzin lub do soczewicy są miękkie.
Wyjąć szynkę z kuchenki; umieścić na desce do krojenia. Wyciągnij mięso z kości, używając 2 widelców; wyrzuć kości i skórę. Szynkę i szpinak wymieszać do zupy. Dobrze wymieszać przed podaniem.