Zupa z soczewicy i szynki
Slow Cooker soczewica i zupa z szynki jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 11 godzin i 20 minut. 2756 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka cebuli, pieprzu, selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 96%, co jest spektakularne. Spróbuj Zupa Z Soczewicy Wolno Gotowana, Slow Cooker Marokańska Zupa Z Soczewicy, oraz Wolnooparkowa Libańska Zupa Z Soczewicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 3 1/2 quart lub większej powolnej kuchence połączyć soczewicę, seler, marchew, cebula, czosnek i szynka. Doprawić bazylią, tymiankiem, oregano, liściem laurowym i pieprzem. Wymieszaj rosół z kurczaka, wodę i sos pomidorowy. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 11 godzin. Przed podaniem należy wyrzucić liść laurowy.