Zupa z soczewicy i szpinaku

Zupa z soczewicy i szpinaku
Slow-Cooker soczewica i szpinak zupa może być tylko zupa szukasz. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 10g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pieprz, marchew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z soczewicy i szpinaku, Zupa Z Soczewicy Wolno Gotowana, oraz Wolnooparkowa Libańska Zupa Z Soczewicy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spray 5-do 6-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W 10-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Cebulę gotować w oleju 2 minuty, często mieszając, aż do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać czosnek i koncentrat pomidorowy; gotować 1 minutę. Mieszankę łyżką do powolnej kuchenki. Wymieszać z pozostałymi składnikami oprócz szpinaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
Przykryć; gotować na małym ogniu 9 godzin. Odrzuć liście laurowe. Szpinak wymieszać tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn