Zupa z soczewicy i kasztanów

Zupa z soczewicy i kasztanów
Zupa z soczewicy i kasztanów może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $2.49 za porcję. Jedna porcja zawiera 429 kalorii, 14g białka, oraz 14g tłuszczu. Mieszanka pietruszki, oliwy z oliwek, śmietany, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać kasztany, można śledzić to danie główne z Tort czekoladowo-karmelowy ze złocistymi Kasztanami jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 126 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Gulasz Z Włoskiej Soczewicy I Kasztana, Złota Rolada z soczewicy z farszem kasztanowym, oraz Zupa Kasztanowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać olej do dużego holenderskiego piekarnika ustawionego na średnim ogniu. Na ciepło dodajemy zmieloną cebulę, por, marchew i seler. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zmiękną, ale nie brązowieją.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb żytni JednodniowyChleb żytni Jednodniowy
1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (16 Uncji) Surowego Makaronu Spiralnego1 Opakowanie (16 Uncji) Surowego Makaronu Spiralnego
2
Dodaj soczewicę, dobrze wymieszaj, a następnie wlej bulion. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu,a następnie zmniejszyć ogień, aby utrzymać gotować. Gotować, aż soczewica są bardzo miękkie, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
3
Dodać kasztany i dusić jeszcze 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
4
Ostrożnie puree zupę w blenderze. (Prawdopodobnie będziesz musiał to zrobić partiami.) Po zakończeniu zupę należy włożyć do garnka, aby ją ponownie ogrzać. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga JeziorowegoFilety Z Pstrąga Jeziorowego
6 Dużych Ziemniaków, Obranych I Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/2 Cala6 Dużych Ziemniaków, Obranych I Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano
5
Podawać z posypką natki pietruszki i odrobiną śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Kilka Ogolonych Parmiginao-ReggianoKilka Ogolonych Parmiginao-Reggiano
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn