Zupa z soczewicy i boczku szwajcarskiego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 14g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.3 za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, pieprz, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Zupa z soczewicy i boczku szwajcarskiego, Zupa Z Soczewicy Z Chardą Szwajcarską, oraz Curry czerwona soczewica i zupa z boczku szwajcarskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średnim rondlu, połączyć soczewicę z wodą, bulion i 1 1/2 łyżeczki soli i doprowadzić do wrzenia. Przykryć częściowo i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż soczewica są ledwo miękkie, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
W międzyczasie podgrzej 3 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj cebulę, pokruszony pieprz i szczyptę soli i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cebula jest lekko rumiane, 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Dodać czosnek i kolendrę i gotować przez 1 minutę. Stopniowo dodawać liście chard i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zwiędną, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Chard Szwajcarski
5
Dodać chard do soczewicy, przykryć częściowo, i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, o 15 protokół. Wymieszać sok z cytryny i doprawić solą i pieprzem. Zupę pokroić w miseczki, doprawić pieprzem i oliwą z oliwek i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania Wkładki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Soczewica
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Chard Szwajcarski
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)