Zupa z soczewicy i boczku szwajcarskiego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 14g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.3 za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, pieprz, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Zupa z soczewicy i boczku szwajcarskiego, Zupa Z Soczewicy Z Chardą Szwajcarską, oraz Curry czerwona soczewica i zupa z boczku szwajcarskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średnim rondlu, połączyć soczewicę z wodą, bulion i 1 1/2 łyżeczki soli i doprowadzić do wrzenia. Przykryć częściowo i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż soczewica są ledwo miękkie, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
W międzyczasie podgrzej 3 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj cebulę, pokruszony pieprz i szczyptę soli i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cebula jest lekko rumiane, 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Dodać czosnek i kolendrę i gotować przez 1 minutę. Stopniowo dodawać liście chard i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zwiędną, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego
Czosnek Goya®
Chard Szwajcarski
5
Dodać chard do soczewicy, przykryć częściowo, i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, o 15 protokół. Wymieszać sok z cytryny i doprawić solą i pieprzem. Zupę pokroić w miseczki, doprawić pieprzem i oliwą z oliwek i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Soczewica
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Chard Szwajcarski
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)