Zupa Z Soczewicy Chunky Dal
Zupa z soczewicy Chunky Dal jest bezglutenowe i wegańskie danie główne. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 204 kalorie, 13g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, wodę, pomidory z puszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 19 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Zupa Z Soczewicy Z Grubej Kiełbasy, Zupa z soczewicy i warzyw, oraz Chunky soczewica Potato Noodle Bolognese + Bob ' s Red Mill Giveaway dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek; gotować 6 minut lub do miękkości, często mieszając. Wymieszaj imbir, paprykę, sól, kminek i pieprz; gotuj 1 minutę.
Dodaj 3 szklanki wody, soczewicy, ciecierzycy i pomidorów; doprowadzić do wrzenia.Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut lub aż soczewica są miękkie, mieszając od czasu do czasu. Wymieszaj sok z cytryny i harissę.
W razie potrzeby udekoruj posiekaną świeżą kolendrą.