Zupa z serem Cheddar i brokułami
Zupa z serem Cheddar i brokułami to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 316 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka soli, ser cheddar, czosnek w proszku, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa brokułowa z serem Cheddar, Zupa Z Brokułów I Sera Cheddar, oraz Zupa Brokułowa Z Serem Cheddar dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 4-quart, wymieszać zupę i wodę.
Podgrzać na dużym ogniu, stale mieszając, aż do wrzenia i wygładzenia.
Ogrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do medium. Przykryć; gotować od 8 do 10 minut, od czasu do czasu mieszając, aż brokuły będą miękkie.
Wymieszać z mlekiem, musztardą, solą, czosnkiem w proszku i pieprzem. Gotować odkryte 3 do 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie ogrzane. Wymieszać z serem do rozpuszczenia.