Zupa Z Selera
Zupa selerowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 400 kalorii, 14g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $3.19 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Gotowanie z Michelle ma 1 fanów. Jest idealny do Jesień. Mieszanka szalotki, selera, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Puree z zupy selerowej z Glazurowanym selerem i Curry jabłkiem, Zupa Z Selera, oraz Zupa Z Selera.
Instrukcje
Rozgrzać duży rondel na średnim ogniu i roztopić masło.
Dodać seler i szalotkę i gotować, aż lekko zmięknie.
Dodać seler i bulion (mniej na grubszą zupę, więcej na cieńszą zupę) i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie. Zupę Puree i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Dodaj śmietanę, jeśli chcesz bogatszej zupy.
Dekoruj mielonym tymiankiem i grzankami.Facebook
Imię i nazwisko (wymagane)Mail (nie będzie opublikowany) (wymagane)strona internetowa poprzedni