Zupa z różowej fasoli, Quinoa i szpinaku
Różowa fasola, komosa ryżowa i zupa szpinakowa wymagają z grubsza 40 minut od początku do końca. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 10g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz marchewkę, różową fasolkę, naturalną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako zupa w bardzo przystępnej cenie dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 92%, co jest super. Spróbuj Zupa z różowej fasoli i szynki, Ciasta Ze Szpinakiem, Fasolą Fava I Komosą Ryżową, oraz Czarna Fasola Szpinak Quinoa Burritos # SundaySupper dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym garnku do zupy.
Dodaj cebulę i smażyć na średnim ogniu, aż półprzezroczyste.
Dodać marchew i czosnek, i nadal smażyć, aż wszystkie są złote, o 5 protokół.
Dodaj 6 szklanek wody, a następnie kostki bulionowe, pomidory, komosa ryżowa, fasola i przyprawy. Doprowadzić do szybkiego dusić, następnie przykryć i gotować delikatnie przez 15 do 20 minut, lub aż quinoa jest miękka.
Dodać szpinak i przykryć. Gotować przez minutę lub dwie, aż zwiędnie, a następnie mieszać. Konsystencję wyregulować odrobiną więcej wody, jeśli zupa jest zbyt gęsta; doprawić solą i pieprzem i podawać.