Zupa z różowej fasoli, Quinoa i szpinaku

Zupa z różowej fasoli, Quinoa i szpinaku
Różowa fasola, komosa ryżowa i zupa szpinakowa wymagają z grubsza 40 minut od początku do końca. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 10g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz marchewkę, różową fasolkę, naturalną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako zupa w bardzo przystępnej cenie dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 92%, co jest super. Spróbuj Zupa z różowej fasoli i szynki, Ciasta Ze Szpinakiem, Fasolą Fava I Komosą Ryżową, oraz Czarna Fasola Szpinak Quinoa Burritos # SundaySupper dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym garnku do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodaj cebulę i smażyć na średnim ogniu, aż półprzezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodać marchew i czosnek, i nadal smażyć, aż wszystkie są złote, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
4
Dodaj 6 szklanek wody, a następnie kostki bulionowe, pomidory, komosa ryżowa, fasola i przyprawy. Doprowadzić do szybkiego dusić, następnie przykryć i gotować delikatnie przez 15 do 20 minut, lub aż quinoa jest miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka BulionowaKostka Bulionowa
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5
Dodać szpinak i przykryć. Gotować przez minutę lub dwie, aż zwiędnie, a następnie mieszać. Konsystencję wyregulować odrobiną więcej wody, jeśli zupa jest zbyt gęsta; doprawić solą i pieprzem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn