Zupa z rukoli może być tylko zupą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 142 kalorie, 7G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.49 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś szczypiorek, śmietanę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa Z Rukoli, Zupa Z Rukoli, oraz Zupa Z Rukoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Masło rozpuścić w średnim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodaj cebulę i gotuj, często mieszając, aż zmiękną, 5-6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
3
Dodać ziemniaki bulionowe; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do średniego iimmer, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki są miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
4
Usunąć z ciepła.
5
Dodaj rukolę do garnka; mieszaj do liści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rukiew Wodna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
6
Niech zupa ostygnie krótko. Praca w batonach, zupa purée w blenderze aż do zmiękczenia. Powrót zupy do tego samego garnka. Wymieszać 1 1/2 łyżeczki soku z cytryny. Doprawić do smaku sosem, pieprzem i więcej soku z cytryny. DO przodu: może być wykonany 8 godzin. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Pieprz
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Garnek
7
Ubij śmietanę ze szczyptą soli wdużej misce, aż uformują się miękkie szczyty. Złożyć in1 1/2 łyżki szczypiorku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypiorek
Krem
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Podgrzej zupę delikatnie na małym ogniu.Podziel zupę między demitasse lub smallteups i udekoruj każdą filiżankę dollopof bitą śmietaną.