Zupa Z Rukoli
Zupa z rukoli może być tylko zupą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 142 kalorie, 7G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.49 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś szczypiorek, śmietanę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa Z Rukoli, Zupa Z Rukoli, oraz Zupa Z Rukoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w średnim garnku na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i gotuj, często mieszając, aż zmiękną, 5-6 minut.
Dodać ziemniaki bulionowe; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do średniego iimmer, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki są miękkie, o 20 protokół.
Dodaj rukolę do garnka; mieszaj do liści.
Niech zupa ostygnie krótko. Praca w batonach, zupa purée w blenderze aż do zmiękczenia. Powrót zupy do tego samego garnka. Wymieszać 1 1/2 łyżeczki soku z cytryny. Doprawić do smaku sosem, pieprzem i więcej soku z cytryny. DO przodu: może być wykonany 8 godzin. Kryj się i wyluzuj.
Ubij śmietanę ze szczyptą soli wdużej misce, aż uformują się miękkie szczyty. Złożyć in1 1/2 łyżki szczypiorku.
Podgrzej zupę delikatnie na małym ogniu.Podziel zupę między demitasse lub smallteups i udekoruj każdą filiżankę dollopof bitą śmietaną.
Posypać 1 1/2 łyżki szczypiorku.