Zupa z pęczka żebraka

Zupa z pęczka żebraka
Need a dairy free main course? Zupa z pęczka żebraka może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.98 za porcję. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 16G białka, oraz 3G tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś liście kolendry, zieloną cebulę, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest dobre. Spróbuj Beggar ' s Linguine, MFF KL Selangor: Beggar ' s Chicken (Hak Yi Kai), oraz Torebki Żebracze Galaktoboureko dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przycinaj i odrzucaj łodygi grzybów. Nasadki spłukać, odsączyć i pokroić w plasterki 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2
Szynkę pokroić w cienkie plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
3
Odciąć i wyrzucić końce korzeniowe zielonej cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
4
Odetnij 4 najdłuższe zielone włócznie z wierzchołków cebuli i odstaw na bok. Posiekaj białe części cebuli i tyle pozostałych szczytów, aby zrobić 1 szklankę. Wyrzucić pozostałe wierzchołki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
W 5-do 6-quart nonstick patelni na dużym ogniu, połączyć grzyby, szynka, 1/2 szklanki posiekanej cebuli, kasztany wodne, kapusta, i imbir. Mieszać często, aż mieszanina jest lekko rumiane, o 8 protokół. Łyżka do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania KokosówWoda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania Kokosów
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Wlać 1 szklankę wody i tyle bulionu na patelnię, aby płyn miał głębokość 1 cala. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Zanurz zarezerwowane wierzchołki zielonej cebuli w płynie, aż zwiędną, 1/2 do 1 minuty. Włącz ciepło do niskiego poziomu i ustaw stojak w patelni nad cieczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Łyżka 1/4 mieszanki grzybowej na środku każdego opakowania z jajkiem. Przynieś rogi owijki razem i związać z góry zielonej cebuli, aby dołączyć nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
9
Delikatnie Ustaw wiązki obok siebie na stojaku. Przykryć patelnię, podgrzać do wysokiej i parować, aż wiązki będą lekko przezroczyste, a opakowania z rolkami jajecznymi będą twarde (Wytnij mały kawałek od góry, aby przetestować), około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijki Do JajekOwijki Do Jajek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Za pomocą 2 dużych łyżek delikatnie przenieś 1 lub 2 wiązki do każdej z 2 misek do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Dodać pozostały bulion i zieloną cebulę na patelnię, doprowadzić do wrzenia, a następnie chochlę do misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Posypać wiązki liśćmi kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia53
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn