Zupa z puree z rukoli

Zupa z puree z rukoli
Puree z rukoli zupa może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz seler, mleko, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Zupa sałatowa z rukolą-przecier ziołowy, Tamaryndowca-duszone żeberka z przecierem truflowym, przecierem Rukolowym i Polewanymi grzybami Kurkowymi, oraz Schab wołowy z puree z rukoli.

Instrukcje

1
Masło i olej rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj cebulę; zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i smażyć, mieszając od czasu do czasu, 10 minut lub aż cebula jest miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać ziemniaki i seler, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
4
Dodać bulion i kolejne 3 składniki; doprowadzić do niskiego wrzenia na średniej wysokości. Zmniejszyć ogień; dusić 25 do 30 minut lub do ziemniaków jest miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
5
Zdjąć z ognia; wymieszać z rukolą i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
6
Lekko ostudzić.
7
Wlać zupę w 2 partiach do miski robota kuchennego lub blendera i puree, aż będzie bardzo gładka. (Lub zupa puree bezpośrednio w garnku za pomocą blendera zanurzeniowego.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Wlać zupę z powrotem w garnku do ogrzania, jeśli serwuje gorące, lub przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania. Przed podaniem, jeśli zupa jest zbyt gęsta, dodaj więcej mleka lub bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn