Puree z rukoli zupa może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz seler, mleko, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Zupa sałatowa z rukolą-przecier ziołowy, Tamaryndowca-duszone żeberka z przecierem truflowym, przecierem Rukolowym i Polewanymi grzybami Kurkowymi, oraz Schab wołowy z puree z rukoli.
Instrukcje
1
Masło i olej rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodaj cebulę; zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i smażyć, mieszając od czasu do czasu, 10 minut lub aż cebula jest miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodać ziemniaki i seler, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
4
Dodać bulion i kolejne 3 składniki; doprowadzić do niskiego wrzenia na średniej wysokości. Zmniejszyć ogień; dusić 25 do 30 minut lub do ziemniaków jest miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
5
Zdjąć z ognia; wymieszać z rukolą i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego Ogrodu
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
6
Lekko ostudzić.
7
Wlać zupę w 2 partiach do miski robota kuchennego lub blendera i puree, aż będzie bardzo gładka. (Lub zupa puree bezpośrednio w garnku za pomocą blendera zanurzeniowego.)
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender Zanurzeniowy
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
8
Wlać zupę z powrotem w garnku do ogrzania, jeśli serwuje gorące, lub przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania. Przed podaniem, jeśli zupa jest zbyt gęsta, dodaj więcej mleka lub bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji