Zupa z puree z dyni

Zupa z puree z dyni
Puree z zupy dyni maślanej jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny zupa. Ten przepis służy 9. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz liść laurowy, dyni, rozmaryn, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa z dyni z pieczonym Purée z czerwonej papryki, 2ways2percent: Pizzan z dyni i kremowy Puree z dyni z przegrzebkami i boczkiem, oraz Purée Z Dyni dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia35
Magazyn