Zupa Z Pierogów Z Kurczakiem

Zupa Z Pierogów Z Kurczakiem
Zupa z kluskami z kurczaka wymaga około 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Na 2,35 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka piersi z kurczaka, masło, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 46%. Spróbuj Zupa Z Pierogów Z Kurczakiem, Chicken ' n ' Dumpling Soup, oraz Zupa Z Pierogów Z Kurczakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W blenderze lub robocie połączyć 3 szklanki gotowanego kurczaka, jajka, 3/4 szklanki bulionu z kurczaka, 1 szklanka mąki, pietruszka, 2 łyżeczki soli, pieprzu i estragonu. Proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurczak GotowanyKurczak Gotowany
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
EstragonEstragon
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
W dużym garnku przynieś 4 szklanki bulionu z kurczaka do wrzenia. Wrzucić mieszaninę pierogów przez zaokrąglone łyżki do wrzącego bulionu. Gotować na wolnym ogniu, odkryte, 5 do 8 minut, aż dobrze uformowane i lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć na ręcznikach papierowych. Rezerwa pierogi gotowanie płyn.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
W dużym garnku roztopić masło na średnim ogniu. Cebulę, seler i czosnek ugotować na maśle, aż cebula będzie przezroczysta. Wymieszać w 1/2 szklanki mąki, aż w pełni włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SelerSeler
CzosnekCzosnek
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Wlać 2 ćwiartki bulionu z kurczaka, stale mieszając. Doprowadzić do wrzenia. Wprowadzić 1 1/2 łyżeczki soli i marchewki. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
MarchewMarchew
SólSól
6
Wymieszać z pierogami, płynem i 3 szklankami gotowanego kurczaka. Dusić 15 minut więcej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurczak GotowanyKurczak Gotowany
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn