Zupa Z Pierogów Wieprzowych
Zupa z pierogów wieprzowych może być tylko zupą, której szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 5 i kosztuje 1,47 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz imbir, rosół z kurczaka, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa Z Pierogów Wieprzowych, Zupa Pierogi Z Wieprzowiną I Kapustą, oraz Nadzienie do pierogów wieprzowych i Szczypiorkowych.
Instrukcje
Brązowa wieprzowina z imbirem na patelni nonstick na średnim ogniu, często mieszając, 5 minut lub do momentu, gdy mięso kruszy się i nie jest już różowe.
Połącz mieszankę wieprzową, kolendrę i 2 łyżki. sos hoisin w średniej misce.
Ułóż opakowanie 1 won ton na czystej, płaskiej powierzchni. (Pozostałe opakowania przykryj wilgotnym ręcznikiem, aby zapobiec wyschnięciu.) Zwilżyć brzegi owijki wodą. Łyżka około 1 łyżki. mieszanka wieprzowa w środku opakowania; złożyć 2 przeciwległe rogi razem nad mieszaniną wieprzową, tworząc trójkąt. Naciśnij krawędzie razem, aby uszczelnić. Przykryć wilgotną szmatką. Powtórz procedurę z pozostałymi opakowaniami i mieszaniną wieprzową.
Przynieś bulion i pozostałą 1 łyżkę. sos hoisin do lekkiego zagotowania w holenderskim piekarniku na średnim ogniu; delikatnie wymieszać 8 pierogów. Gotować 4 do 5 minut lub aż pierogi unoszą się na wierzch.
Umieścić pierogi w 5 pojedynczych miseczkach do serwowania. Powtórz procedurę z pozostałymi 7 pierogami.
Dodać grzyby i cebulę do gotującego się bulionu; gotować 1 minutę. Chochla 1 szklanka mieszanki bulionu na pierogi w miseczkach.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: aby zamrozić pierogi, złóż zgodnie z zaleceniami i umieść w jednej warstwie w dużej plastikowej torbie zamrażarki z zamkiem błyskawicznym. Zamrażać do 3 miesięcy. Gotuj zgodnie z zaleceniami.