Zupa Z Pierogów Azjatyckich

Zupa Z Pierogów Azjatyckich
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj azjatyckiej zupy z kluskami. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $7.08 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 385 kalorii. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka azjatyckich pierogów, pieprz, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Zupa Z Pierogów Azjatyckich, Zupa Z Pierogów Azjatyckich Z Przepisem Shiitakes, oraz Zupa Z Pierogów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować pierogi w garnku 6-do 8-quart wrzącej niesolonej wody, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez, 5 do 8 minut. (
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Pokroić w kluski, aby sprawdzić nadzienie.)
3
Wyjmij garnek z ognia i utrzymuj pierogi w ciepłej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Podczas gdy pierogi gotować, doprowadzić rosół z kurczaka do wrzenia w 4-do 6-quart ciężkiego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodaj kapustę, grzyby i marchew i gotuj, odsłonięte, mieszając od czasu do czasu, 3 minuty, następnie dodaj groszek i gotuj 2 minuty. Wymieszać szalotki, olej sezamowy, sól, pieprz i gotować, aż wszystkie warzywa będą miękkie, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Pierogi podzielić na 4 miski zupy łyżką szczelinową. Zupa z chochli na pierogi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia51
KuchnieAzjatyckie
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn