Zupa Z Piernika Marchewkowego
Zupa z piernika marchewkowego jest bezglutenowe i wegetariańskie zupa. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 259 kalorii, 10g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 243 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, bulion z kurczaka, odparowane mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Zupa Z Piernika Marchewkowego, Zupa Z Piernika Marchewkowego, oraz Zupa z piernikowej marchewki i Edamame.
Instrukcje
Rozgrzać olej w ciężkim dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, czosnek i 1/4 szklanki mielonego imbiru i saute, aż cebula jest przezroczysta, o 8 protokół.
Dodaj 3 szklanki wywaru z kurczaka i 4 szklanki pokrojonej marchewki. Przykryć i dusić, aż marchew będzie miękka, o 30 protokół.
Praca w partiach, mieszaninie puree w blenderze lub procesorze. Powrót zupy do rondla na małym ogniu.
Wymieszać pół na pół i kminek. Doprawić do smaku solą i pieprzem.