Zupa Z Pieczonych Ziemniaków I

Zupa Z Pieczonych Ziemniaków I
Pieczona zupa ziemniaczana może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 63g tłuszczu, oraz w sumie 844 kalorii. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mielonego pieprzu, mąki, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zapiekana zupa ziemniaczana z chrupiącymi, smażonymi skórkami ziemniaków, Zupa Z Pieczonych Ziemniaków, oraz Zupa Z Pieczonych Ziemniaków.

Instrukcje

1
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
3
W garnku lub holenderskim piekarniku roztopić margarynę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
4
Ubić mąkę na gładką masę. Stopniowo mieszaj mleko, stale ubijając, aż zgęstnieje. Wymieszać z ziemniakami i cebulą. Doprowadzić do wrzenia, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
CebulaCebula
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut.
6
Wymieszać z boczkiem, serem, śmietaną, solą i pieprzem. Kontynuuj gotowanie, często mieszając, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
SerSer
PieprzPieprz
BoczekBoczek
SólSól
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn