Zupa z pieczonych ziemniaków i boczku

Zupa z pieczonych ziemniaków i boczku
Zupa z pieczonych ziemniaków i boczków to bezglutenowe przepis z 18 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako bardzo niedroga zupa dla Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz boczek, ząbki czosnku, ostry ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 38%. Spróbuj Zupa ziemniaczana z boczkiem, Zupa ziemniaczana z boczkiem, oraz Zupa Z Pieczonych Ziemniaków I Boczku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Ziemniaki przebić widelcem; piec w temperaturze 400 przez 1 godzinę lub do miękkości. Lekko schłodzić. Ziemniaki częściowo rozgnieść, w tym skórki, maserem ziemniaczanym; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Boczek ugotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4
Wyjąć boczek z patelni; pokruszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj cebulę do boczku kapie na patelni; smażyć 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj sól, czosnek, i liść laurowy; smażyć 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Dodać ziemniaki, mleko, pieprz i bulion; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut. W razie potrzeby wymieszać natkę pietruszki. Najlepsze indywidualne porcje z boczkiem, zieloną cebulą i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn