Zupa Z Pieczonych Buraków Z Crème Fraîche

Zupa Z Pieczonych Buraków Z Crème Fraîche
Zupa z pieczonych buraczków z Crème Fraîche może być właśnie zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 2 i kosztuje 1,52 zł za porcję. Jeśli masz mielony pieprz, masło, crème fraîche i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 3 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z pieczonych buraków z Crème Fraîche, Zupa z pieczonych buraków z tymiankiem, cytryną i Crème Fraîche, oraz Zupa z pieczonej dyni z Creme Fraiche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. buraki owinąć w folię i piec do miękkości po przekłuciu widelcem, około 1 godziny. Super. Buraki obieramy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Pokroić 1/4 1 buraka w kostkę 1/4 cala; rezerwy do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
3
Pokrój Pozostałe buraki na 1/2-calowe kawałki. Roztopić masło z olejem w ciężkim średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Dodaj por, cebulę i seler i gotować, aż zacznie brązowieć, często mieszając, o 13 protokół. Wymieszać imbir, ziele angielskie, biały pieprz i 1/2-calowe kawałki buraków. Gotować, aż warzywa zaczną przyklejać się do dna garnka, często mieszając, około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodaj 2 szklanki wody, liść laurowy, gałązkę tymianku i gałązkę pietruszki. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa są bardzo miękkie, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Usuń liść laurowy, gałązkę tymianku i gałązkę pietruszki. Chłodna zupa lekko. Praca partiami, zupa puree w blenderze ze śmietaną. Doprawić do smaku solą i pieprzem. DO AHEAD można wykonać 1 dzień wcześniej. Lekko ostudzić, przykryć i schłodzić.Delikatnie przepłukać zupę (nie gotować). Podzielić na 2 miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Każdy dekorować 1 łyżką crme frache.
8
Posypać kostkami buraków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia6
Magazyn