Zupa z pieczonej marchwi i pasternaku
Pieczona marchewka i pasternak zupa może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja zawiera 339 kalorii, 5G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 92 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę, marchewkę, pasternak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Zupa z pieczonej marchwi i pasternaku, Zupa z pieczonej marchwi i pasternaku, oraz Zupa Z Pieczonej Marchwi I Pasternaku.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 400 F. w dużej patelni do pieczenia, połączyć marchew, pasternak, cebulę, 3 łyżki oleju, 1 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Rozłóż warzywa w równomiernej warstwie i piecz, mieszając od czasu do czasu, aż staną się miękkie i złociste, o 45 protokół. W międzyczasie ułóż kromki chleba na blasze do pieczenia i posmaruj pozostałym olejem. W ciągu ostatnich 10 minut czasu pieczenia, toast plastry aż chrupiące.
Przenieść warzywa do blendera i puree z 3 szklanki wody, dodając więcej wody, jeśli to konieczne, 1/4 szklanki na raz, aż będzie gładka. W razie potrzeby podgrzewać w garnku na średnim ogniu. Podzielić na poszczególne miski i podawać z oliwą z oliwek tosty.