Zupa Z Pieczonej Czerwonej Papryki Shots

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje,więc wypróbuj zapiekane zupy z czerwonej papryki. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 72 kalorie, 1G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, jajko na twardo, paprykę pieczoną w ogniu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Pieczone strzały z czerwonej papryki, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przecier jeden 16-uncja słoik ogień-pieczone papryki z ich soków, 1 łyżka octu Sherry, 1/2 łyżki soli skoszarowanej i 1/4 łyżeczki blackpepper w blenderze na wysokiej prędkości, aż bardzo gładkie, około 1 minuty. Przy pracy silnika stopniowo dodawaj 1/4 szklanki ekstra virginolive oleju. Doprawić do smaku solą, pieprzem i więcej octu, jeśli jest to wskazane. Zrób z wyprzedzeniem: zupa może być 1 dzień wcześniej. Cover; chill.
Podziel zupę między małykupki lub kieliszki.
Przyprawić natką pietruszki, oliwą z oliwek, mieloną papryką, prażoną kolendrą, jagodami kapara, fetą lub mielonym jajkiem na twardo.