Zupa z pieczonej cukinii z miętą

Zupa z pieczonej cukinii z miętą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na zupę, więc dać pieczeń zupa z cukinii z miętą spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 112 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 4,13 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać dziecko cukinia, sól i pieprz, parmezan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zupa z cukinii i mięty, Katalońska pomidorowa zupa z cukinii z miętą i prażonymi migdałami, oraz Schłodzony krem zupa z cukinii z małż i świeżej mięty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Połącz cukinię, cebulę, olej, sól i pieprz do smaku w dużej płytkiej patelni do pieczenia; wrzuć warzywa do płaszcza równomiernie, i rozprowadzić je w jak najbliżej jednej warstwy, jak to możliwe. Piecz przez 30 do 35 minut, obracając włócznie raz, aż warzywa nieco rumiane i są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Wyjąć z piekarnika. Wrzucić miętową szyfonadę na całe warzywa i przykryć folią aluminiową i odstawić na 25 minut.Tymczasem bulion zagotować w średniej wielkości garnku na średnim ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio niskiego i dodać prażone warzywa. Gotować przez 10 minut, regulując temperaturę, aby utrzymać płyn tuż poniżej wrzenia. cukinię rozbić drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Wyjmij zupę z ognia i pozostaw do ostygnięcia. Użyj blendera zanurzeniowego, aby uzyskać lekko grubą zupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
5
Dodać 3 łyżki sera. Doprawić do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
6
Podawać na ciepło z dodatkiem liści mięty, w razie potrzeby; lub dla optymalnego smaku, przechowywać w lodówce nie dłużej niż 2 dni. Podgrzać do ogrzania i podawać-przyozdobione.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia59
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn