Zupa z pieczonej cukinii z miętą

Zupa z pieczonej cukinii z miętą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na zupę, więc dać pieczeń zupa z cukinii z miętą spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 112 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 4,13 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać dziecko cukinia, sól i pieprz, parmezan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zupa z cukinii i mięty, Katalońska pomidorowa zupa z cukinii z miętą i prażonymi migdałami, oraz Schłodzony krem zupa z cukinii z małż i świeżej mięty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Połącz cukinię, cebulę, olej, sól i pieprz do smaku w dużej płytkiej patelni do pieczenia; wrzuć warzywa do płaszcza równomiernie, i rozprowadzić je w jak najbliżej jednej warstwy, jak to możliwe. Piecz przez 30 do 35 minut, obracając włócznie raz, aż warzywa nieco rumiane i są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Wyjąć z piekarnika. Wrzucić miętową szyfonadę na całe warzywa i przykryć folią aluminiową i odstawić na 25 minut.Tymczasem bulion zagotować w średniej wielkości garnku na średnim ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio niskiego i dodać prażone warzywa. Gotować przez 10 minut, regulując temperaturę, aby utrzymać płyn tuż poniżej wrzenia. cukinię rozbić drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Wyjmij zupę z ognia i pozostaw do ostygnięcia. Użyj blendera zanurzeniowego, aby uzyskać lekko grubą zupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
5
Dodać 3 łyżki sera. Doprawić do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
6
Podawać na ciepło z dodatkiem liści mięty, w razie potrzeby; lub dla optymalnego smaku, przechowywać w lodówce nie dłużej niż 2 dni. Podgrzać do ogrzania i podawać-przyozdobione.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia59
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn