Zupa z pieczonego squasha z bananami glazurowanymi klonem

Pieczona zupa z dyni z bananami glazurowanymi klonem może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka orzechów pekan, soli koszernej, crčme fraîche i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z pieczonego squasha z bananami glazurowanymi klonem, Zupa z pieczonej dyni z klonowymi bananami, oraz Klon Szkliwiony Pieczony Żołądź Squash dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło średnie naczynie do pieczenia. Doprawić dynię solą i odstawić do naczynia do pieczenia.
Piec przez około 1 godzinę i 10 minut, aż squash będzie bardzo delikatny.
W międzyczasie, rozprowadzić pekan w talerzu ciasto i tosty przez około 7 minut, lub aż pachnące.
Ostudzić, następnie grubo posiekać i przenieść do średniej miski.
Dodać banana i syrop klonowy i wymieszać do herbu.
Skórkę z dyni. W blenderze, puree squash, woda, crme frache i cinna-mon do bardzo gładkiej.
Przenieść do średniego rondla i ogrzać na małym ogniu. Zupę pokroić w miseczki, udekorować polewą bananowo-orzechową i rukolą i podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.