Zupa z pieczonego kopru włoskiego z orzechami włoskimi, Stiltonem i suszoną żurawiną

Zupa z pieczonego kopru włoskiego z orzechami włoskimi, Stiltonem i suszoną żurawiną
Need a zupa bezglutenowa i pierwotna? Zupa z pieczonego kopru włoskiego z orzechami włoskimi, Stilton i suszoną żurawiną może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 370 kalorii, 4G białka, oraz 37 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Jeśli masz stilton, grubą sól i pieprz, żurawinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez SippitySup. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Farro Z Bananami, Orzechami Włoskimi I Suszoną Żurawiną, Brukselka z orzechami włoskimi i suszoną żurawiną, oraz Zapiekany chleb Cukiniowy z orzechami włoskimi i suszoną żurawiną.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieść orzechy włoskie na blasze do pieczenia i tosty je aż pachnące i jasnobrązowe, o 6 protokół. Odłogowanie
Składniki, których będziesz potrzebować
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
3
Podnieś ciepło piekarnika do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Cebulki kopru włoskiego pokroić na ćwiartki długości. Wybierz 8 najpiękniejszych plastrów i odstaw je na bok. Na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia ułóż 8 najpiękniejszych plastrów kopru włoskiego w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Posmarować je odrobiną oliwy z oliwek i posypać solą i pieprzem. Z grubsza posiekaj pozostałe kawałki kopru włoskiego na 1-2 cale kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
6
Dodaj je do dużej miski wraz z cebulą, rozmaryn, pozostała oliwa z oliwek i hojną ilość soli i pieprzu. Wrzucić mieszaninę równomiernie pokryć warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Przenieść do jednego lub dwóch dodatkowych pergaminu wyłożone blachy do pieczenia, rozkładając warzywa na jedną warstwę. Wszystkie warzywa upiec, aż będą miękkie i dobrze karmelizowane, około 1 godziny; mieszając raz i obracając patelnie w połowie gotowania. Plastry prawdopodobnie będą gotowane nieco szybciej niż reszta warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
8
Wyjąć je i odstawić do dekoracji zupy na końcu.Rozmaryn wyrzucić z reszty warzyw i przenieść je do dużego garnka lub pieca holenderskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
9
Dodaj zapas. Doprowadzić garnek do wrzenia, następnie obniżyć ogień na wolnym ogniu i gotować zupę o 45 protokół. Wyłączyć ciepło i pozostawić mieszaninę do całkowitego ostygnięcia przed kontynuowaniem.Używając blendera zanurzeniowego, puree zupę, aż będzie gładka. Chcesz aksamitną konsystencję. Dostosuj konsystencję z odrobiną więcej zapasów, jeśli to konieczne. Gdy będziesz gotowy do podania zupy, delikatnie podgrzej ją, aż do rozgrzania. Wyregulować przyprawę odrobiną soli i pieprzu oraz (opcjonalnie) octu jabłkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
Udekoruj zupę zarezerwowanymi plastrami prażonego kopru włoskiego i odrobiną oleju z orzechów włoskich. Orzechy włoskie, Stilton i suszona żurawina mogą być podawane z boku jako opcjonalne dodatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszonażurawina Suszona
Olej Z Orzechów WłoskichOlej Z Orzechów Włoskich
StiltonStilton
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn