Pieczona zupa z squasha może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji zupy. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.03 za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 113 fanów. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać bulion warzywny, masło, dyni i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Zupa z squasha z Pumperniklem i pikantnymi kropelkami krwi (pikantna pieczona zupa z squasha z Pumperniklem tostowym), Zupa Z Pieczonej Dyni, oraz Pieczona zupa z dyni i jabłek.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Umieść squash, pokroić stronę w dół, na blasze do pieczenia i smażyć przez 45 minut, lub aż miąższ będzie miękki. Miąższ wyjąć do dużej miski.