Zupa z peklowanej wołowiny i kapusty
Peklowana wołowina z kapustą może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.11 za porcję. To danie główne ma 380 kalorii, 15g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz marchew, cebulę, bulion wołowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać jęczmień szybkiego gotowania można śledzić to danie główne z Ciasteczka orzechowe, jęczmienne i kakaowe jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zupa Z Kapusty I Peklowanej Wołowiny, Zupa z peklowanej wołowiny i kapusty, oraz Zupa Z Kapusty Peklowanej Wołowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pulse cebulę, seler i marchew w robocie kuchennym, aż będą kawałki wielkości grochu. Masło rozpuścić w dużym garnku na średnim ogniu.
Dodać posiekaną cebulę, seler i marchew oraz ziele angielskie i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa lekko zmiękną, o 5 protokół.
Dodaj pomidory do malaksera i pulsuj, aż drobno posiekasz.
Przełożyć pomidory do garnka i dodać bulion wołowy, kapustę, ziemniaki, jęczmień i 4 szklanki wody; przykryć i doprowadzić do wrzenia. Odsłonić, zmniejszyć ogień do średnio niski i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki i jęczmień są miękkie, o 20 protokół. Wymieszać z peklowaną wołowiną i doprawić solą i pieprzem.
Zdjęcia Antonis Achilleos