Zupa Z Papryki Dymnej
Zupa z papryki Dymnej może być tylko Wegetariańskie przepis, którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako niedroga zupa. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, bulion z kurczaka, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Smoky Bell-pepper Pesto na grillowanych kanapkach z kurczakiem, Zupa Z Czerwonej Papryki, oraz Zupa Dymna Z Czerwonej Papryki są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Podgrzać średni rondel na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Dodaj cebulę; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Dodać czosnek; podsmażyć 1 1/2 protokół.
Dodać paprykę; gotować 30 sekund, stale mieszając.
Dodać bulion i paprykę; doprowadzić na wolnym ogniu.
Umieścić mieszankę papryki, migdały i chleb w blenderze.
Usuń środkową część pokrywy blendera( aby umożliwić ucieczkę pary); zabezpiecz pokrywę blendera.
Umieść ręcznik nad otworem w pokrywie. Zmiksować na gładką masę.
Dodać śmietanę i pulsować, Aby połączyć.
Powrót puree zupa do rondla.
Podgrzać zupę na średnim ogniu 3 minut lub do dokładnie ogrzanego. Wymieszać z octem i solą.
W razie potrzeby udekorować natką pietruszki.