Zupa z ostryg i szampana Brie

Need a pescatariańskie danie główne? Zupa z szampana Oyster i Brie może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Na $3.0 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 622 kalorie, 15g białka, oraz 53g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, sól i pieprz, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest idealny do Sylwester. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ziemniaki smażone z boczniakami i Brie, Pieczone Brie z różową galaretką szampańską, czerwonymi winogronami i migdałami Marconan, oraz Wino czy Szampan? Nie Ma Sprawy! Sum smażony na patelni na szampańskim Risotto z sosem Champagne Pan.
Instrukcje
Masło rozpuścić na małym ogniu.
Dodaj szalotki i płatki czerwonej papryki i saute aż zmiękną.
Posypać mąką i gotować, aż lekko zabarwiony, mniej więcej 1 minutę. Stopniowo ubijaj bulion i śmietanę. Zwiększyć ogień do średniej wysokości i doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć do średnio niskiej i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Dodać Brie, szczypiorek, sól i pieprz, do smaku, i mieszać, aż się stopi.
Dodać ostrygi i gotować przez 3 protokół.