Zupa z ostryg trwa około 1 godziny i 10 minut od początku do końca. Ta przystawka zawiera 238 kalorii, 5 g białka i 11 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 osobom. Za 99 centów za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę pescatariańską. Mieszanka pół na pół, rdzawych ziemniaków, krakersów ostrygowych i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 34%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak zupa z ostryg, zupa z ostryg i zupa z ostryg kukurydzianych.
Instrukcje
1
Rozgrzej holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Rdzawe Ziemniaki, Obrane I Pokrojone W 1/4-calową Kostkę, Zachowane W Zimnej Wodzie
2
Dodaj masło, a następnie seler i por. Kontynuuj gotowanie, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zmiękną, ale nie brązowieją, od 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Obrane I Pokrojone W 1/4-calową Kostkę, Zarezerwowane W Zimnej Wodzie
Pokroić W Kostkę O średnicy 1/4 Cala I Pozostawić W Wodzie
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
3
Do warzyw dodać wino i zredukować je o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodać ziemniaki i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
5
Dodaj sok z małży, 1 szklankę wody i zarezerwowany likier ostrygowy. Ziemniaki wchłoną część słoności ostryg i ich trunku, nadając im wspaniały smak. Doprowadź do wrzenia, przykryj i kontynuuj gotowanie, aż ziemniaki będą miękkie, od 6 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
1 Pasek Skórki Z Cytryny
6
Usuń 1 1/2 szklanki zupy, zmiksuj na gładką masę w blenderze lub robocie kuchennym i wróć do garnka. Wymieszaj pół na pół i przyprawę do owoców morza. Doprawić solą i pieprzem. Przed dodaniem ostryg doprowadzić do wrzenia. Gotuj, aż ostrygi zaczną się zwijać, od 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(jeśli Używasz Większych Krewetek, Grubo Posiekaj)
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Chardonnay, Riesling i Muscadet to świetny wybór na ostrygi. Maślane chardonnay doskonale nadaje się do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, a muscadet to klasyczny wybór do małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę pikanterii w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz wypróbować Barefoot Bubbly Extra Dry. Oceniającym podoba się, z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.
Barefoot Bubble Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferuje aromaty dojrzałego jabłka uzupełnione nutami cytrusów. Tostowe smaki uzupełniają kremowe, trwałe wykończenie. Najlepiej smakuje schłodzone (36-40°F). To musujące wino jest doskonale zrównoważone wieloma warstwami owoców, które zachwycają podniebienie.