Zupa z ogrodu

From the Garden Soup to bezglutenowa, bezmleczna i lacto ovo wegetariańska przystawka. Ten przepis daje 4 porcje po 41 kalorii , 3 g białka i 1 g tłuszczu każda. Za 76 centów za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim delektować o każdej porze, ale jest szczególnie dobry zimą . Ten przepis lubią 1 smakosze i kucharze. Mieszanka sosu sojowego, cukru, bulionu z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 30 minut . Jest dostarczany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest bardzo zła (ale nadal możliwa do poprawienia). Tost z awokado, karmelizowaną słodką cebulą, pomidorkami koktajlowymi, świeżym szczypiorkiem i kwiatami szczypiorku , łatwa ogrodowa lasagna na patelni oraz pieczona czerwona papryka są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W 2-qt. bezpiecznej dla mikrofali misce wymieszaj pianę, sos sojowy, cukier, tymianek, bazylię i proszek cebulowy. W małej misce wymieszaj wodę i skrobię kukurydzianą; mieszaj do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodaj do bulionu. Przykryj i podgrzewaj w kuchence mikrofalowej na wysokiej mocy przez 5 minut lub do momentu zagotowania się bulionu.
Dodaj brokuły i marchewkę; przykryj i podgrzewaj w mikrofalówce na wysokiej mocy przez 3 minuty. Wymieszaj z sałatą; przykryj i odstaw na 5 minut.